Afbeelding

Opening Snoeptastisch!

Partnerbijdrages

(H)eerlijk en uniek snoep aan de Oude Vismarkt

Wie afgelopen jaar bij mixstore Pistache is geweest, kon niet om Snoeptastisch! – de snoepwinkel met (h)eerlijk en uniek snoepgoed – heen. Dat de ‘verantwoorde snoepjes’ ook gewoon heel lekker zijn, blijkt wel uit aanstaande verhuizing. Per 15 oktober zijn de chocoladebikkels, macarons, Fudge en het schepsnoep (veelal suiker-,gluten- en/of lactosevrij) namelijk verkrijgbaar in een eigen pand aan de Oude Vismarkt 8.

Speciaal voor deze bijzondere dag is “Snoeptastica de Snoepjesfee” aanwezig. Zij zal de nieuwe winkel om 10.00 uur openen. Bezoekers mogen de hele dag proeven van allerlei lekkers, kinderen kunnen daarnaast een cadeautje grabbelen en spelen in de speelhoek achterin de winkel. Eigenaresse Barbara Mulder is erg trots op deze nieuwe stap in haar snoepcarrière: “

Als klein meisje droomde ik al van mijn eigen snoepwinkel. Na een geweldige start bij Pistache kan ik nu in mijn eigen pand helemaal los gaan!

Snoeptastisch! heeft een breed assortiment aan schepsnoep, chocola, handmade Fudge en macarons. Doordat het schepsnoep grotendeels natuurlijk, allergenenvrij (zonder suiker, gluten, lactose) en/of vegan is, is er voor iedere zoetekauw een geschikt snoepje te vinden. Ook leuk als traktatie, cadeautje of relatiegeschenk. Kijk voor meer info op www.snoeptastisch.nl of kom naar de winkel.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59