Afbeelding

Floorever pakt groots uit tijdens Oktober Woonmaand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Floorever staan in oktober Woonmaand de PVC-vloeren centraal. In deze maand geeft Floorever de vijfde meter gratis weg. Daarnaast zijn er diverse andere aantrekkelijke aanbiedingen.

Floorever heeft op het gebied van PVC enorm veel te bieden. De specialist in woningstoffering heeft veel PVC-vloeren op voorraad en heeft veel verschillende soorten, kwaliteiten en kleuren in de collectie. Erkende kwaliteitsmerken als Moduleo, M Flor, enTarkett staan garant voor een grote mate van diversiteit. En dan biedt Floorever ook nog het eigen F-label aan. Echte kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Visgraat-motieven

De nieuwste trend op het gebied van PVC is het visgraat-motief. PVC, maar uiterlijk niet van hout te onderscheiden. Bovendien is het onderhoudsarm. Ook deze trendy PVC-vloeren zijn in verschillende kleuren en afmetingen te verkrijgen.

All-Inn

Zoals mensen van Floorever gewend zijn hanteert het ook bij PVC de zeer populaire all inclusive-formule. Alle prijzen zijn inclusief leggen en egaliseren. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Floorever heeft een team van eigen stoffeerders dat weet hoe je op perfecte wijze een vloer kunt leggen. Bij Floorever is het ook mogelijk om PVC op de trap te laten leggen. Zeer specialistisch werk, maar de ervaren stoffeerders van Floorever draaien daar hun hand niet voor om.

Tapijt en zonwering

Tapijt is terug van weggeweest en dat is goed te zien bij Floorever. Mensen treffen bij Floorever een uitgebreide collectie met een grote verscheidenheid aan kwaliteiten en kleuren. Ook op het gebied van zonwering bent u bij Floorever aan het juiste adres. Kortom, Floorever biedt een totaal pakket op het terrein van woninginrichting.

Volop actie

Floorever pakt in oktober uit met een gratis vijfde meter PVC. Maar dat is slechts een van de voordelen waarvan mensen in oktober kunnen profiteren. Floorever heeft in Oktober Woonmaand diverse andere acties. Kijk op www.floorever.nl voor meer bijzonderheden.

Floorever Zwolle

Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02