Afbeelding

Beebox levert nu ook op de maandag!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Beebox levert nu ook op de maandag!

De biologische maaltijdbox van Nederland, Beebox, blijft groeien en is daarom vanaf deze week gevestigd in Cothen omdat daar in de vestiging van partner Willem&Drees ruimte is voor de doorgaande groei.

Nieuw is ook dat, naast de donderdagavond, er voortaan ook gekozen kan worden voor bezorgen op maandagavond. Pim Lankhorst (franchise ondernemer voor de regio Zwolle/Kampen) vertelt: “Beebox gebruikt uitsluitend biologische producten uit Nederland. Hierdoor leveren we zeer verse producten direct van de boer aan huis. En mede doordat er steeds meer mensen bewust nadenken over waar hun voeding vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd blijft Beebox groeien. Hierdoor kunnen we nu de stap nemen naar een nieuwe locatie en een tweede leverdag. Daar zijn wij samen met de boeren uiteraard ontzettend trots op!”

Beebox is een concept waarbij je de ingrediënten en recepten voor 3 avondmaaltijden krijgt thuisbezorgd. Ze leveren niet alleen ‘gewone’ maaltijden, maar ook mogelijkheden voor koolhydraatarm of vegetarisch. Pim: “We merken dat de box zorgt voor een stukje afwisseling in het weekmenu. En even niet zelf hoeven nadenken over wat te eten die drie dagen is ook een grote plus. Bovendien is het zelf ‘verzamelen’ van alle biologische ingrediënten voor een maaltijd weleens een klus. Dit nemen wij graag uit handen. We kennen immers inmiddels bijna alle biologische boeren uit Nederland.” En dat alles voor een prijs die onder die van biologische producten uit de supermarkt ligt en waarbij de boer juist een eerlijke prijs krijgt. Hoe kan dat? Pim: “Dat is het voordeel van direct inkopen bij de boer. Fair voor iedereen!” Meer informatie is te vinden op www.beebox.nl waar je direct kan starten of uitproberen voor een paar weken, of mail met pim.lankhorst@beebox.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11