Afbeelding

Vind de perfecte jeans | 10 days of jeans bij Het Pakhuis in Hattem

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mode gaat over meer dan mooie kleren. Het gaat over wat je voelt, wie je wil zijn, wat je wil uitstralen en over hoe je omgeving je ziet. Een filosofie die Het Pakhuis in Hattem na aan het hart gaat. Want dat iets in de mode is betekent niet dat iedereen daar mooi in is.

Het Pakhuis is broekenspecialist. Met haar 1,85m weet Hetty Scholtens, eigenaresse van Het Pakhuis, als geen ander hoe lastig het kan zijn om een goede broek te vinden. Dat moet anders kunnen, dacht ze. Inmiddels is de wand vol broeken een begrip en staat de jeans 10-daagse voor de deur. Van 19 t/m 29 oktober komt er heel veel extra voorraad naar de winkel, en wordt het monumentale pand in de Kerkstraat omgetoverd tot broekenparadijs.

Niet elke broek werkt voor elk lijf. Hetty hoopt haar klanten met een goed en eerlijk advies zo gelukkig mogelijk te maken. ‘Ons uiterlijk weerspiegelt onze ziel. De wijze waarop je je presenteert vertelt veel over wie je bent. Ik zet me elke dag opnieuw in om mijn klanten mooi, sterk en zelfverzekerd voor de dag te laten komen op hun eigen, unieke manier. Als de buitenkant op orde is, volgt de binnenkant vaak vanzelf. Als ik een bijdrage kan leveren aan het zelfvertrouwen van mijn klanten, ben ik een gelukkig mens.’

‘Kleding vertelt een verhaal. Als mijn moeder vroeger iets belangrijks te doen had trok ze een rood leren jasje aan. Dat gaf haar net dat extra zetje om de dag tot een succes te maken. Dat is wat kleren kunnen doen. Daarnaast moet je goed weten waarom en wanneer je iets draagt, welke kleuren voor je werken en in welke vormen je lichaam het mooist is. Ik koop verhalen in en vertel die vervolgens in maatwerk door aan mijn klanten.’

Kom het jeans-verhaal van Het Pakhuis bewonderen van 19 t/m 29 oktober. Naast alle extra voorraad wordt er ook elke dag een broek weggegeven. Kijk voor alle actuele updates op de Facebookpagina van Het Pakhuis, @pakhuisfashion.

Afbeelding
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden