Afbeelding

Uw auto klaar voor de winter met de MijnKia Testdag bij Van Mossel Kia Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De tijd vliegt en op zaterdag 5 november is het weer zover. Dan vindt de jaarlijks terugkerende “MijnKia Testdag” plaats. Op de MijnKia Testdag checken de deskundige monteurs van Van Mossel Kia uw auto op 10 belangrijke (winter)controlepunten. Deze check is op deze ene dag helemaal gratis!

Daarnaast wordt er voor het nodige vertier gezorgd. Hierbij moet u denken aan een heerlijk hapje en drankje, die gedurende de gehele dag verzorgt door een lokale traiteur. Tevens zijn er diverse kraampjes in de showroom te vinden van lokale ondernemers, praten de mensen van FastNed (bekend van de boogvormige elektrische laadpunten achter de benzinestations) u graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het elektrisch rijden en kunt u meer informatie krijgen over het zeer actuele fenomeen Private Leasing. Voorts zullen er demonstraties “uitdeuken zonder spuiten” plaatsvinden, waarbij het eerste deukje professioneel en kosteloos “live” uit uw auto wordt verwijderd.

Uiteraard kunt u ook van de gelegenheid gebruik maken om de nieuwste Kia modellen, zoals de Niro Hybrid en Optima PHEV en SW te bezichtigen. Een proefrit maken behoort ook zeker tot de mogelijkheden!

Winterwissel

De buitentemperatuur daalt weer, dus is het weer tijd voor de wissel van de zomer- naar de winterbanden/winterwielen set.

Een aantal wetenswaardigheden hierover:

Onder de 7 graden hebben winterbanden betere rijeigenschappen dan zomerbanden.

Onder de 4mm profieldiepte is het voor uw veiligheid raadzaam om winterbanden te vernieuwen. U kunt deze bij Van Mossel laten opmeten.

De remweg van zomerbanden t.o.v. winterbanden verdubbeld (!) bij winterse omstandigheden.

Bij Van Mossel kunt u terecht voor advies of een scherp voorstel voor nieuwe winterbanden of een complete winterwielen set.

Gedurende het gehele jaar controleert Van Mossel Kia gratis uw bandenspanning. Deze worden vervolgens indien nodig weer op de juiste spanning teruggebracht.

www.vanmosselkia.nl