Afbeelding

ALLES KAN EN MAG MITS......

· leestijd 1 minuut Rondje Swolle

Door Peter de Jong/foto Pedro Sluiter

Feesten aan de Jufferenwal kon voorheen bij Spetters. Nu heet die locatie Bubbels Bar waar het feestgehalte nog altijd hoog is. De nieuwe eigenaren Jacques Boerdam en Thessa Nijland verhogen de feestvreugde met een dagcafe waar ondermeer een kleine plate geserveerd wordt. “Als het maar gezellig is”, zegt Boerdam.

Je begint aan een nieuwe uitdaging en dat hoeft niet per se het ei van Columbus te zijn. Boerdam en Nijland hebben afgelopen zomer het voormalige feestpaleis Spetters van horecaman Theo Bakker overgenomen. Met name Jacques Boerdam is op deze locatie geen onbekende. Hij werkte al enige jaren als beveiliger voor Bakker. “In Zwolle kent men mij als horecaportier. Dat werk deed ik naast mijn beroep van dakdekker. Dat ik voor de horeca kies heeft meerdere oorzaken. Een dakdekker heeft weinig contact met mensen. Juist dat aspect spreekt mij enorm aan. Daarnaast ben ik ook een avondnachtmens. Het moment dat het dakdekkerswerk voor mij ophield, kwam Bakker met zijn feestcafe op de proppen. Met hem kwamen wij er snel uit. Voor ons een mooie uitdaging op het juiste moment. Bubbels, weliswaar een nieuwe naam die toch enigszins doet denken aan Spetters, wordt een plek waar mensen ongestoord plezier kunnen maken. Hier kan en mag alles mits het binnen de grenzen van het normale is. Uit je bol gaan? Prima, maar niet onder invloed van drank en drugs. Een hele slechte combi. En ongewild contact is uit den boze. Wij zijn de eigenaar dus wij beslissen. Korte lijnen, dat maakt het voor iedereen duidelijk. Bubbels is een plek waar de veiligheid voor gasten voorop staat.”

Lees het hele interview op Rondje Swolle van maandag 24 oktober 2016 in de Swollenaer.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37