Afbeelding

Feest bij BCA’28: ‘Geen receptie of cadeaus, wel een benefietconcert’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is deze maand tien jaar geleden dat BCA’28 zich vestigde aan de Rondweg in Wezep. Dit jubileum wordt gevierd met een gevarieerd Benefietconcert voor Hospice Zwolle op zaterdag 29 oktober.

“Onder grote belangstelling openden Sander & Marit, bekend van het tv-programma CampingLife in 2006 het Open Huis”, memoreert Akkie Boer. “BCA’28 is inmiddels alweer tien jaar jong, maar de ‘roots’ van ons bedrijf liggen in 1992, toen werd begonnen met drie caravans in de stalling. Inmiddels hebben we zo’n zeshonderd plaatsen. Destijds hadden we een technische werkplaats aan huis, nu is het een volledig uitgeruste werkplaats waar de monteurs alle mogelijk werkzaamheden uitvoeren.” Ze vervolgt: “We probeerden destijds heel voorzichtig een enkele caravan op het grasveld bij ons huis te verkopen, nu staan de nieuwe en gebruikte caravans in en om het pand. Onze dealermerken zijn LMC, Adria, Swift Mondial en Tabbert. Het aanbod gebruikte wagens is zeer wisselend. Daarbij hebben we ook de shop, waarmee BCA’28 een heel gevarieerd bedrijf is geworden.”

Het gezin Boer, vertegenwoordigd door Bertus, Akkie, Arianne, Gerhard, Gerjanne, Jorian en Anke, zet zich in om de klanten op diverse wijzen van dienst te zijn. “Samen proberen we de klant te laten ervaren dat we, ieder op onze eigen tak van ‘sport’, er alles aan doen om onze kernwoorden ‘prettig, vertrouwd en uniek’, waar te maken”, vertelt Akkie Boer. “Dat dit wordt gewaardeerd, mochten we in 2016 ervaren bij de bekendmaking van de nominatie tot Caravanbedrijf van het Jaar. We zijn er trots op dat we ons finalist mogen noemen. Dankzij onze eigen ervaringen met kamperen, ons met de paplepel ingegoten door onze (groot)ouders, kunnen we meedenken als men bij ons om advies komt bij de aankoop van een caravan of bij andere kampeerzaken. Hierbij staat de koffie altijd klaar. In onze werkplaats worden vervolgens de wensen van de klant waargemaakt. Het is steeds weer fijn om tevreden klanten te mogen hebben.”

Het hart van de familie Boer ligt echter niet alleen bij kamperen, maar ook bij muziek. Het tienjarig bestaan wordt daarom niet gevierd met een receptie, noch met de ontvangst van cadeaus, maar met een benefietconcert. “Op zaterdag 29 oktober komen in onze zaak het Elspeets Mannenensemble, Vocalgroup Enjoy en Christelijk Mannenkoor Ailanthus zingen. Muziekhuis Souman verzorgt de muzikale omlijsting. Iedereen is hierbij van harte welkom. De toegang is gratis, maar we vragen wel een gift voor een goed doel. We hebben gekozen voor Hospice Zwolle, waar vrijwilligers zich inzetten voor een waardig afscheid van leven.”

Het concert begint om 20.00 uur, maar de deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur. “Vanwege de beperkte ruimte is het gewenst dat men zich van tevoren aanmeldt met vermelding van het aantal personen.” Aanmelden kan telefonisch of via info@bca28.nl tot uiterlijk donderdag 27 oktober, 17.30 uur. “Want vol is wel vol.”

BCA’28

Rondweg 68

8091 XK Wezep

(038) 376 52 11

www.bca28.nl