Afbeelding
Erik-Jan Berends

Bloembinderij Sjef Mulder viert dertigjarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Begonnen in 1986 aan de Nieuwe Markt, is Bloembinderij Sjef Mulder nu alweer bijna twintig jaar gevestigd aan de Diezerkade. Dat betekent dat de bloemenzaak dit jaar haar dertigjarig bestaan viert.

“We gaan zoveel mogelijk met de trends mee, maar houden vooral onze eigen stijl. Een eigen gezicht en een goede sfeer vinden we erg belangrijk”, vertelt Sjef Mulder, die samen met echtgenote Karin de winkel bestiert. Onlangs is de indeling ervan totaal vernieuwd met nieuwe kleuren en aangepaste verlichting.

Bloemenwerk is altijd het sterke punt van Bloembinderij Sjef Mulder geweest. “Bruidsparen komen tegenwoordig al met een idee voor hun boeket op hun telefoon. We zien het als ons vak om dat om te vormen tot een boeket dat precies bij het paar past. In die afbeeldingen zitten namelijk vaak bloemen die er in die periode niet zijn en andere die het niet lang uithouden bij warm weer”, aldus Karin Mulder, die in 2002 de Gouden Kei won op de Floriade. Haar echtgenoot vindt rouwboeketten één van de mooiste bloemwerken om te maken. “Ik vind het geweldig als je met dit finale-bloemwerk het juiste gevoel van mensen kan raken.”

Landelijk bekend staat Bloembinderij Sjef Mulder verder om haar grote assortiment Emma Bridgewater serviesgoed. Vanaf 10 november is de winkel weer volledig in kerstsfeer. “We zijn dan weer de leukste kerstwinkel van Zwolle”, belooft Sjef Mulder. Wie zich eerst wil oriënteren op het assortiment van de jubilerende bloembinderij kan terecht in de webshop.

Bloembinderij Sjef Mulder

Diezerkade 7

8021 CW Zwolle

(038) 452 52 00

www.sjefmulder.nl