Afbeelding

Bakkerij Elderkamp viert hun verjaardag met de prijzen van 40 jaar geleden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Oude en in dit geval goede tijden herleven bij Elderkamp. De bekende Zwolse brood- en banketbakkerij bestaat veertig jaar en viert dat in een feestweek, die begint op maandag 24 oktober.


Zij willen in deze week feest vieren met hun klanten door van een aantal producten in het licht te zetten en de prijs van 40 jaar geleden te hanteren maar dan nu wel in euro’s. Waar gebak is, is het feest! Zo kostte een gebakje destijds 1,35 gulden en nu de hele week 1,35 euro, een stuk goedkoper dan normale prijs van 1,95 euro. Daarnaast krijgt elke veertigste klant een verrassing, aldus Fabiënne Elderkamp.
De jonge onderneemster roemt, terugblikkend op veertig jaar Elderkamp, met de volledige inzet van haar vader Willem. “Hij heeft dit neergezet en nooit concessies willen doen aan de kwaliteit van bijvoorbeeld grondstoffen. Ook niet als het voor het bedrijf voordeliger was om iets dat we zelf maakten elders in te kopen. Die drang naar kwaliteit en je onderscheiden is wel kenmerkend voor onze bakkerij”, aldus vader en dochter, die trots zijn op het hele team zoals dat op de foto staat.
Elderkamp begon in Assendorp met de bakkerij en de winkel bijeen. Later werd de locatie stapsgewijs verruild voor de huidige winkels in de Aa-Landen (De Dobbe) en winkelcentrum Zwolle-Zuid. De baklocatie bevindt zich nu al weer jaren op de Marslanden.
Elderkamp is binnenkort op beide locaties tevens geopend op de vrijdagavond tot 20.00 uur.


Brood- en Banket Bakkerij Elderkamp
• Dobbe 32, AA-Landen
• Van der Capellenstraat 55, Zwolle-Zuid
www.elderkamp.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30