Afbeelding
Leon Badart

Instituut voor Veiligheid & Milieu ontvangt het NRTO-keurmerk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

IVM Instituut voor Veiligheid & Milieu BV te Coevorden heeft het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO- keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat IVM voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan IVM, met vestigingen in Coevorden, Zwolle, Groningen en Enschede, aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “<Investeren in kennis zien wij als de basis voor veiligheid. Daarom werken wij vanuit educatie en innovatie. Kijk bijvoorbeeld naar onze Online Leren programma’s. Wij zijn trots op de kwaliteitsbevestiging van een toonaangevende partij als het NRTO.>”, vertelt directeur Marius Veenvliet van IVM.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Over IVM
Als specialist in arbeidsveiligheid en brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement stelt IVM mensen voorop. Zorgeloos werken in een betrouwbare omgeving. Dat is waar het ons om gaat. Al meer dan 25 jaar geven wij invulling aan het veiligheidsbewustzijn en -beleid binnen bedrijfsleven en overheid. IVM helpt organisaties en hun medewerkers veiliger werken. Zo leert men passend handelen in noodsituaties en worden ongevallen voorkomen. Veiligheid maak je immers samen. IVM de schakel tussen kennen en kunnen.

Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 5 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 18 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden