Zilveren Kruis en PEC Zwolle verlengen samenwerking

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Zilveren Kruis en PEC Zwolle hebben donderdagavond voorafgaand aan het bekerduel met VVV-Venlo de onderlinge samenwerking officieel verlengd. In het stadion werd de overeenkomst getekend die Zilveren Kruis tot gouden partner van PEC Zwolle maakt. De hernieuwde overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar.

Jan-Willem Evers, directeur Zilveren Kruis: "Al sinds 1992 laten we als partner van PEC Zwolle onze betrokkenheid bij de regio zien. Richting onze verzekerden en werkgevers in de regio zorgt PEC Zwolle voor verbinding. Zo gaan we samen met werkgevers vitaliteitsbijeenkomsten in het stadion organiseren. Een mooie manier om werkgevers in Zwolle en omgeving met raad en daad bij te staan hun medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar te houden. De samenwerking richt zich ook op allianties die in deze regio sterk vertegenwoordigd zijn, zoals ouderenbonden en zorginstellingen. Voor deze twee groepen hebben we de speciale Zilveren Kruis goede doelen-box. Hiermee hebben al veel zorginstellingen en hun cliënten de afgelopen jaren van wedstrijden kunnen genieten."

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: "Zilveren Kruis en PEC Zwolle vervullen een grote maatschappelijke rol in de regio Zwolle. Wij zijn blij, deze samenwerking de komende jaren te continueren. Persoonlijk doet het mij ook goed dat met deze nieuwe overeenkomst Zilveren Kruis als trouwe partner bij de club betrokken blijft. Met mijn verleden als voetballer en mijn heden als directeur, spreekt het thema vitaliteit voor bedrijven mij erg aan. Het is mooi dat juist op dat gebied, deze twee partijen elkaar vinden.”

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 23 apr, 08:18
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16