Afbeelding
stock.xchng

Speelgoedbeurs in Westenholte

Algemeen

WESTENHOLTE - Voor het weekend van 4 en 5 november heeft de werkgroep Beurzen van wijkvereniging WVF een tweedehands speelgoedbeurs georganiseerd.

Men kan op vrijdagavond 4 november tussen 18.30 en 19.30 uur speelgoed (ook kinderboeken) inleveren bij het Anker aan de Voorsterweg 36. Het speelgoed wordt gecontroleerd (en eventueel getest/geteld) in het bijzijn van de indiener. Op zaterdagochtend 5 november wordt het speelgoed op de beurs verkocht tussen 9.30 en 10.30 uur. Via onderstaand mailadres kan men een code aanvragen om speelgoed in te brengen. Men ontvangt daarna informatie over de werkwijze en instructies voor het inbrengen, coderen en prijzen van het speelgoed.

Van de opbrengst van het verkochte speelgoed is 80 procent voor de inbrenger en 20 procent voor de wijkvereniging ter dekking van de onkosten. Kijk voor meer informatie op www.wijkverenigingwvf.nl onder werkgroep Beurzen. De organisatie heeft voor het goed laten verlopen van de beurs nog vrijwilligers nodig. Belangstellenden kunnen hun interesse tonen via e-mailadres beurzen@wijkverenigingwvf.nl. Vrijwilliger mogen voorafgaand aan de beurs al enkele stuks speelgoed kopen. Op de beurs kan niet gepind worden en biljetten van 50 euro worden niet geaccepteerd.