Afbeelding

CIR Revalidatie biedt mensen weer een toekomst

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

CIR levert trajecten die er op zijn gericht dat mensen met klachten hun leven weer kunnen oppakken. Ze worden niet 100 procent ‘de oude’, wel 100 procent ‘de nieuwe’.

Hun ‘oude ik’ was immers vastgelopen. Teruggaan naar die ‘oude ik’ betekent dat ze in de toekomst weer vastlopen. De revalidatietrajecten van CIR zijn individueel en op maat gesneden, zodat elk traject ook echt bij de persoon zelf past. Die staat als cliënt centraal. Alles draait om hun doelen, hun vragen, hun keuzes. CIR vraagt om volledige inzet. Alleen dan kunnen er echte resultaten worden bereikt, blijvende resultaten. Duurzaam, zoals dat heet.

Twee jaar geleden heeft CIR een nieuw pand betrokken aan de Dokter Stolteweg 42. Het nieuwe pand gaf CIR alle ruimte om de kwaliteit van de behandeltrajecten naar een hoger plan te tillen. Dat was ook duidelijk merkbaar aan de sterk gegroeide stroom nieuwe cliënten die een traject bij CIR zijn gaan volgen. Inmiddels is het CIR de volgende fase ingegaan en is de locatie aan de Dokter Stolteweg 42 opnieuw uitgebreid.

Op 10 november houdt CIR een open avond. Er wordt dan informatie gegeven over chronische pijn- en vermoeidheidsklachten en welke behandelingen het beste resultaat bieden bij de behandeling van deze klachten.

Geïnteresseerden kunnen gerust vrijblijvend binnenlopen, dat kan ook zonder afspraak. Maar ze zijn uiteraard ook van harte welkom op de open avond op 10 november. Voor uitgebreide informatie kan men terecht op www.cir.nl of telefonisch: (038) 426 54 02.