Afbeelding

Persoonlijke grafmonumenten bij Eijgelaar Natuursteen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Kamperse bedrijf Eijgelaar Natuursteen is al sinds 1862 gespecialiseerd in persoonlijke monumenten en maakt voornamelijk monumenten van of gecombineerd met gepolijst natuursteen, ruwe steen, zwerfkeien, versteend hout, Teakhout, RVS, brons, transparant en gekleurd glas.

De combinatie van een eigen steenhouwerij, glaskunst atelier, plaatsingsteam, bekwame vakmensen en betrokken adviseurs zorgt ervoor dat alle mogelijke zorg en aandacht aan een monument kan worden geven. Belangstellenden zijn welkom de showroom en uitgebreide inspiratietuin te bekijken. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kunnen ze hun wensen kenbaar maken, waarna de mogelijkheden worden besproken. Deskundige adviseurs vertalen de wensen meedenkend in een kosteloze ontwerptekening, waarop eventueel ook een inscriptie uitgewerkt kan worden.

Eijgelaar Natuursteen plaatst vaak grafmonumenten in Zwolle en omgeving. Omdat de begraafplaatsen in Zwolle veel specifieke mogelijkheden en regels kennen, heeft Eijgelaar Natuursteen een gratis aan te vragen brochure uitgebracht met een foto-impressie per begraafplaats én informatie over de toegestane afmetingen en materialen wat betreft de monumenten. De begraafplaatsen Kranenburg, Bergklooster, de R.K. Begraafplaats Zwolle, R.K. Begraafplaats Wijthmen en Windesheim komen hierin aan de orde. Het ia alleen al interessant deze brochure eens door te lezen om te realiseren dat een keuze voor een bepaald graf ook consequenties met zich meebrengt, zoals dat in een bosgedeelte met zwerfkeien geen glimmend monument met omranding mag worden geplaatst.

Bezoek voor meer informatie Eijgelaar Natuursteen in Kampen aan de Nijverheidsstraat 24 of de vestiging in Apeldoorn of Barneveld. Een afspraak maken aan huis kan door te bellen naar (038) 331 21 75 of kijk op www.eijgelaar.nl/begraafplaatsen/grafstenen-zwolle.