Inlegzool maakt revolutie door

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie denkt er bij klachten in de knieën, rug en schouders aan de relatie met de voeten? Toch kan een kleine afwijking van de stand van de hiel tot lichamelijke klachten leiden.

Als eerste in Nederland maakt Pro Landa nu al een jaar inlegzolen volgens de werkwijze van Jurting Medical System. Het verschil met de inlegzolen van Jurting Medical system en andere inlegzolen is de wijze waarop ze worden gemaakt. De meeste inlegzolen worden aangemeten terwijl men staat. De Jurting inlegzool wordt aangemeten terwijl men zit, de voet is dan in een onbelaste stand. Het hielbeen en de achillespees worden in de gewenste positie gebracht en de inlegzool wordt met een vacuümtechniek aan de voeten aangemeten. “Zodra je op de inlegzool staat, sta je in een rechte houding. Een rechte houding leidt tot afname van lichamelijke klachten. In Duitsland Oostenrijk en andere landen is Jurting Medical System al een groot succes”, vertelt Jolanda Timmerman, medisch pedicure en eigenaresse van pedicurepraktijk Pro Landa. Bel voor meer informatie over de inlegzolen 06-570 60 059. Pro Landa is gevestigd aan de Begoniastraat 2 in Hattem en aangesloten bij Provoet en Procert.

Schimmelnagels

In Nederland heeft 12 procent van de mensen last van schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd). Het behandelen en schoonmaken van schimmelnagels is een specialiteit van Pro Landa. Pro Landa werkt ook samen met Laserkliniek Zwolle, de specialist op het gebied van huid- en lasertherapie. In sommige gevallen van schimmelnagels is een behandeling met de pintpointer lasertechniek aan te raden. Dit gaat in samenwerking met Pro Landa. Neem voor meer informatie hierover contact op met Laserkliniek Zwolle: (038) 421 35 32.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden