Afbeelding
Eigen foto

Jonge Socialisten Zwolle vormen afdeling

Algemeen

DIEZERPOORT - In het regiokantoor van de Partij van de Arbeid is op donderdag 27 oktober de onderafdeling Zwolle van de Jonge Socialisten in de PvdA (JS) opgericht.

Deze afdeling valt onder de provinciale afdeling Jonge Socialisten Overijssel. De Jonge Socialisten willen in Zwolle activiteiten organiseren om jongeren aan te moedigen een eigen mening te vormen over maatschappelijke en politieke punten. De Jonge Socialisten organiseren activiteiten voor iedereen: lid of geen lid, middelbare scholier of student, rijk of arm, dik of dun, homo of hetero. Met andere woorden: alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Soms zijn deze activiteiten in samenwerking met de andere politieke jongerenorganisaties (PJO), zoals het PJO-debat in Het Vliegende Paard op 22 november. Maar soms ook met de Partij van de Arbeid en vaak ook gewoon zelf.

Een bestuur bestaande uit voorzitter Jesse Koops, secretaris Sebastiaan van Enk, penningmeester Roberto Kist en algemeen bestuurslid Niels Verwegen leidt de Jonge Socialisten Zwolle het komende halfjaar. De leden hebben het bestuur op de oprichtingsdag gekozen.