Afbeelding

Samenwerking Finovion Zwolle en Straetus Noord Veluwe

Partnerbijdrages

Per 1 november 2016 gaan Straetus Noord Veluwe en Finovion Zwolle een exclusief samenwerkingsverband aan voor de regio Zwolle. Beide partijen vullen elkaar uitstekend aan met enerzijds incasso en debiteurenbeheer (Straetus) en anderzijds administratieve en fiscale dienstverlening (Finovion).

Finovion en Straetus hebben een gemeenschappelijke doelgroep, namelijk de MKB ondernemer. Beide bedrijven vinden elkaar in hun kernwaarden: openheid van zaken en persoonlijke benadering.

Martin Nap (Straetus) en Gerco van Oene (Finovion) trokken bij hun kennismaking al snel dezelfde conclusie:

“Met een goede up-to-date administratie en adequaat debiteurenbeheer kunnen vervelende incassozaken en een slechte cashflow voorkomen worden. Bij onze klanten in het MKB krijgt debiteurenbeheer vaak nog niet voldoende aandacht. Onvoldoende inzicht en het niet op orde hebben van de administratie is daar dikwijls debet aan. Vanuit onze eigen rol zien we vaak de signalen. Door onze samenwerking kunnen we de klant een volledige oplossing bieden.”

Veel ondernemers zien administratie of incassozaken als een noodzakelijk kwaad. Door het uitbesteden van deze zaken kan de MKB-er zich weer richten op wat hij echt wilt doen: Ondernemen!

Straetus en Finovion hebben het vertrouwen in elkaar uitgesproken, met de intentie om een structureel samenwerkingsverband aan te gaan.

Finovion Zwolle en Straetus Noord Veluwe zijn beiden onderdeel van landelijk opererende organisaties en richten zich beide op Zwolle en de Noord Veluwe.

www.finovion.nl/administratiekantoor-zwolle/
http://www.straetus.nl/incassobureau/noord-veluwe/