Trainer Stephan Rahantoknam in overleg met Michael Wolf en Talha Ozen (links)
Trainer Stephan Rahantoknam in overleg met Michael Wolf en Talha Ozen (links) Mark de Rooij

Eerste winst Dieze West door droomdoelpunt

ZWOLLE - Dieze West heeft in de elfde wedstrijd van het seizoen de eerste overwinning behaald en daarmee het puntentotaal in de zondaghoofdklasse A verdubbeld. De tot dusverre sterk presterende promovendus SJC wordt met 3-2 verslagen.

Linksbuiten Jaouad Akloud heeft met twee prima treffers, waaronder een strafschop, gezorgd voor een dik verdiende 2-0 ruststand. In de tweede helft lijkt het echter weer mis te gaan. Zoals wel vaker dit seizoen geeft Dieze West een voorsprong uit handen, maar na de 2-2 in de 78ste minuut zoekt het weer hoopvol de aanval. En is het gelijk weer gevaarlijk. De manier waarop El Atiaoui echter de 3-2 maakt, daarvan kun je als voetballer, en voetballiefhebber, alleen maar dromen. Op het Hoge Laar zijn dromen deze middag geen bedrog. Met nog vier minuten op de klok wipt El Atiaoui de bal met links over een tegenstander, laat hem een keer stuiteren en jaagt hem vervolgens via zijn rechterwreef, vanaf zeventien meter, via de onderkant van de lat in het doel. Mooier dan dit kan een (eerste) overwinning zijn.

Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 16 uur geleden
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 17 uur geleden
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 18 uur geleden