Afbeelding
Erik-Jan Berends

Beauty Lounge zorgt voor een gezonde een strakke huid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Het najaar is dé tijd voor peelings”, weet Caroline Hol van schoonheidssalon Beauty Lounge. Wie deze maand een behandeling begint, krijgt ook nog eens 20 procent korting.

“De fruitzuurpeeling van Biodroga is uitermate effectief dankzij het zuurconcentraat”, legt de schoonheidsspecialiste uit. “Met een peeling worden overmatige en dode huidcellen verwijderd, evenals onzuiverheden en oneffenheden. Tegelijkertijd wordt de huid gestimuleerd om te vernieuwen. Na een behandeling voelt de huid dan ook egaal en zacht aan. Afhankelijk van de soort huid, adviseer ik drie tot zes behandelingen. Meer behandelingen verlengt de effectiviteit.”

Een peeling verbetert volgens haar tevens het vochtgehalte, waardoor lijntjes in het gezicht verminderen. “De huid neemt na de behandeling bovendien werkzame stoffen beter op. Het voor- en najaar zijn het meest geschikt voor een peeling, omdat de huid na een behandeling niet veel zonlicht kan verdragen. Nu de huid in de zomer veel te verduren heeft gehad, is het nu het juiste moment, ook voor mensen met een gevoelige huid.”

De schoonheidsspecialiste benadrukt dat het belangrijk is dat mensen na een peeling de juiste huidproducten gebruiken. “Ik gebruik het merk Biodroga dat heel effectief en snel werkt na peelings. Het is bovendien tolerant voor alle huidsoorten. Tevens gebruik ik serums en aromatische oliën. Verder adviseer ik Darphin dat een uitgebreide productenlijn heeft voor huidverbetering en gezichtsbehandelingen.”

Wie er dus met de kerstdagen goed wil uitzien, neemt nu telefonisch contact op Caroline Hol van Beauty Lounge of komt vrijblijvend even langs.

Beauty Lounge

Diezerplein 16

8021 CV Zwolle

06-165 20 577

www.beautyloungezwolle.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden