Dag van de Mantelzorg

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op 18 oktober j.l. heeft Stéphanie van Dongen uit Zwolle tijdens het Alzheimer Café in Restaurant Urbana de sticker ‘Samen Dementievriendelijk’ voor haar bedrijf Enjoy my Company in ontvangst mogen nemen. “Volledig verdiend”, aldus Lisa de Kramer, gespreksleidster van het Alzheimer Café. “Deze uitreiking bevestigt dat Stéphanie zich uitgebreid en met succes bekwaamd heeft op dit vakgebied”

Enjoy my Company ondersteunt ouderen en mensen met dementie zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen. Die dienstverlening en aandacht, het gezelschap en de ondersteuning ontlast tegelijkertijd de mantelzorgers van deze mensen. Heel veel Zwollenaren hebben zodoende, direct of indirect, al op de één of andere manier van het gezelschap van Stéphanie genoten.

De uitreiking van de sticker Samen Dementievriendelijk betekent de erkenning dat Enjoy my Company betrouwbaar en goed werk levert ten dienste van dementerenden en hun directe omgeving. Stéphanie zet zich in Zwolle en omstreken al geruime tijd intensief in voor deze doelgroep. De hoge kwaliteit van haar werk als sociaal zorgverlener en persoonlijk begeleider is bij deze, zeer tot haar vreugde, officieel erkend.

Om zich de belangrijke vaardigheden in haar vakgebied eigen te maken heeft Stéphanie uiteenlopende trainingen gevolgd onder andere bij Samen Dementievriendelijk. Het voeren van gesprekken en het goed omgaan met mensen met dementie en het samenwerken met hun mantelzorgers vergt inzicht en training. Het is een vak dat zich tegenwoordig steeds verder ontwikkelt en Stéphanie werkt en ontwikkelt daar met hart en ziel aan mee.

Bent u familie en / of mantelzorger voor iemand met dementie, of de buurvrouw van.., neem dan gerust contact op met Stéphanie van Dongen om uw vragen te stellen. De benodigde informatie om contact te leggen vindt u op de site enjoymycompany.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59