Zwolse survivalrunatleten succesvol in Brugge & Groningen!

Winst op de koppelrun, 4 atleten in de top 20 van hun klassement en een individuele derde plek in Groningen! De atleten van Survivalrun Thor Zwolle hebben het afgelopen weekend niet stil gezeten!

Afgelopen zondag vond in Brugge de 20e survivalrun plaats. De wedstrijd in Brugge telt mee voor het klassement van de Middellange en de Lange Survivalrun. In deze wedstrijdcategorieën kwamen 4 Thorianen in actie. Thomas Bervoets werd knap 7e op de Middellange Survivalrun en de 3 andere Thorianen finishten kort achter elkaar als 11e, 16e en 17e.

Twee andere Thorianen, Niels Wieringa en Merijn Stroomberg, kwamen in actie op de 10km koppelrun. Ze gingen voor een podiumplaats en wisten eerste te worden met ruim 10 minuten voorsprong op de nummer 2! Niels en Merijn zijn allebei jeugdtrainers bij Survivalrun Thor en hiermee een mooie inspiratie voor de ruim 60 jeugdleden van Thor.

Ook was Thor aanwezig in het hoge noorden waar de Survivalrun in Groningen plaatsvond. Door de hevige regenval van de voorgaande dagen was het parcours erg modderig. Met een opbouw van diverse technische hindernissen wist Thoriaan Jordy Vijfschaft een 3e plek te bemachtigen in de individuele categorie voor 8,5km met een gat van ruim 7 minuten op de nummer 1.

Een prima voorbereiding voor aankomende zaterdag in Vollenhove, waar vele Thorianen in actie gaan komen. Vollenhove telt mee voor het klassement van de Korte en de Middellange Survivalrun. Ook doen er ruim 30 jeugdleden mee.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30