Coop Zwolle heropent na flinke verbouwing

Partnerbijdrages

Coop Zwolle aan de Vechtstraat heeft op zaterdag 12 november om 16.00 uur de deuren gesloten om op maandag 28 november na een flinke verbouwing weer open te gaan.

Supermarktmanager Emil Sauer: “De oude winkel was vrij gedateerd en toe aan vernieuwing. Nu wordt de verbouwing heel goed aangepakt, want alles van vloer tot plafond is straks gloednieuw en modern. Op alle afdelingen krijgen we het nieuwste materiaal en de beste apparatuur. Hierdoor wordt het één van de modernste Coop-winkels in het land. Met een nieuwe broodafdeling, een ruimere AGF-afdeling en een koffiecorner weten klanten straks niet wat ze zien als ze hier boodschappen komen doen. De winkel wordt ook voorzien van de nieuwste Coop-stijl, zodat we weer helemaal klaar zijn voor de toekomst.”

Op maandag 28 november om 18.00 uur is de officiële en feestelijke heropening. Emil: “Op deze avond is iedereen van harte welkom om de heropening met ons te vieren. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen klanten weer boodschappen doen in de gloednieuwe winkel. Tevens krijgen de eerste driehonderd klanten een gratis appeltaartje bij besteding van 15 euro of meer. De eerste drie weken na de opening blijft het feest met iedere week vier fantastische aanbiedingen.” Kijk voor meer informatie op www.coop.nl.