alviana biedt natuurlijke verzorging voor het hele lichaam

Partnerbijdrages

“Mensen hechten vandaag de dag terecht steeds meer waarde aan de puurheid, de kwaliteit en de verdraagzaamheid van de verzorgingsproducten die we dagelijks gebruiken. alviana natuurcosmetica voldoet aan deze drie belangrijke voorwaarden”, meldt de G&W Gezondheidswinkel.

“De producten van alviana zijn biologisch en geproduceerd volgens een erkende standaard voor natuurlijke en biologische cosmetica. Hiernaast is alviana gecertificeerd volgens NATRUE richtlijnen, wat betekent dat ze voldoet aan de strenge richtlijnen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. De alviana gezichtsverzorging verdeelt zich over vier bijzondere groepen voor de verschillende huidtypen. De parfumvrije Sensitive-serie is er speciaal voor de extreem gevoelige huid. De zeer effectieve Anti-Aging Q10-producten verzorgen de rijpere en verouderde huid. Voor de droge én beschadigde huid is er de Wilde Roos-serie. De Aloë Vera-serie is de ultieme dagelijkse verzorging van de normale en gecombineerde huid.”

Naast de gezichtsverzorging biedt alviana natuurlijke verzorging voor het hele lichaam, die men nu gratis kan proberen. De douchegel is een milde, fijn schuimende en verfrissende verzorgingsgel. De vochtinbrengende bodymilk houdt de huid in topconditie.

Ontvang nu bij aankoop van een alviana gezichtsverzorgingsproduct een gratis douchegel of bodymilk ter waarde van 5.95/9.95 euro. Er is keuze uit Sensitive, Granaatappel, Wilde Rozen, Duindoorn of Limoen, verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle en GezondheidsDrogist Schuttelaar.