Afbeelding

Hondenuitlaatservice Sanne’s Black Label werkt met uniek GPS halsband systeem

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hondentrimsalon Sanne’s Black Label heeft per 1 september 2016 haar werkzaamheden uitgebreid met een hondenuitlaatservice.

Als hondenliefhebbers weten ze hoe dierbaar een hond voor hun eigenaren is. Persoonlijke aandacht voor hen en hun hond vinden ze dan ook erg belangrijk. De wandelingen zijn met kleine groepen van maximaal vijf tot zes honden. Uniek bij hondenuitlaatservice Sanne’s Black Label is dat de hond een lichtgewicht zendertje (GPS Tracker) aan de halsband krijgt tijdens de wandeling. Het voordeel ervan is dat de hond op elk gewenst moment te traceren is. Met deze GPS Tracker kan bijvoorbeeld de locatie, route en snelheid van de hond tijdens de wandeling in kaart worden gebracht. Erg leuk voor de eigenaar.

Hondenuitlaatservice Sanne’s Black Label werkt met een speciaal ingerichte hondenauto met vier vaste professionele, verwarmde of airco gekoelde kennels. Dit is erg aangenaam voor de honden tijdens de autorit van en naar het uitlaatgebied. Sanne’s Black Label biedt twee verschillende mogelijkheden voor wandelingen aan. De groepswandeling van 45 tot 60 minuten kan als losse groepswandeling voor 12,50 euro. Tevens kan men kiezen voor een wandelstrippenkaart van 100 euro (tien groepswandelingen, twaalf maanden geldig).

Bij de individuele wandelingen van 15 tot 30 minuten kan men kiezen voor een losse puppy- of individuele wandeling voor 15 euro of een wandelstrippenkaart van 125 euro (tien individuele wandelingen, twaalf maanden geldig). Als speciale eindejaarsactie krijgt men bij aanschaf van een van de wandelstrippenkaarten tijdelijk twee wandelingen gratis (maximaal één aanbiedingskaart per hond).

Hondenuitlaatservice Sanne’s Black Label wandelt met honden uit Zwolle en omstreken en Kampen. Kijk voor meer informatie op www.hondenuitlaatservicezwolle.nl of bel (038) 337 59 10 of 06-238 04 047.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 20 uur geleden