Afbeelding

Het Carolus Clusius College houdt informatieavonden

Partnerbijdrages

Op het Carolus Clusius College (CCC) zijn op woensdag 16 en donderdag 17 november informatieavonden voor leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan.

Deze avonden zijn speciaal bedoeld om toekomstige vo-leerlingen alvast een beetje op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding. Basisschoolleerlingen en hun ouders zijn van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom op het CCC, ingang Kamperweg.

Op het CCC kunnen leerlingen terecht voor internationaal gymnasium Orfeo, atheneum, havo en vmbo-tl. Het CCC biedt regulier, tweetalig en Engelstalig onderwijs. Welke richting leerlingen ook kiezen, het CCC zorgt ervoor dat zij op elk niveau worden uitgedaagd, zodat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Op woensdag 16 november wordt informatie gegeven over internationaal gymnasium Orfeo en atheneum. Deze avond is voor leerlingen met het advies gymnasium, atheneum of havo/atheneum. Op donderdag 17 november zijn leerlingen met het advies vmbo-tl of vmbo-tl/havo van harte welkom op het CCC.

Wie meer wil weten of zich wel aanmelden voor de informatieavonden kan terecht op de website www.hetccc.nl.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden