Afbeelding

Wereldrestaurant Ommen viert driejarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Wereldrestaurant Ommen bestaat drie jaar. In die periode is het restaurant uitgegroeid tot een bekende publiekstrekker voor jong en oud. Bedrijfsleider Jiansen Su vertelt er graag meer over:

“Met name in de weekenden is het hier bijzonder druk. Wie hier wil komen eten, moet zeker vooraf reserveren en wie een wat rustiger ambiance zoekt kan beter doordeweeks bij ons komen eten of bij reservering aangeven op een rustiger plekje te willen zitten, ook dat is mogelijk.” De succesformule is dat het restaurant een zeer uitgebreide keuze aan gerechten heeft uit diverse streken van de wereld. De liefhebbers van sushi hebben volop keuze, maar dat geldt ook voor de Chinees-Indische maaltijd of de Italiaanse, Franse en Hollandse keuken. Wie graag een visje eet, kan daarvoor ook terecht bij het Wereldrestaurant. Naast een uitgebreide keuze kant-en-klare gerechten kan de klant er eveneens voor kiezen om een eigen gerecht samen te stellen en dit door de ervaren en altijd snel werkende koks te laten wokken of braden.

Wie dorst heeft kan zichzelf bedienen en heeft ook qua frisdrank een uitgebreide keuze. Nieuw is dat vanaf 1 november 2016 wijn en bier bij het arrangement inclusief zijn. “Voorheen hadden we een speciale drankenkaart”, vertelt Su. “Die hebben we nog wel voor de overige dranken, maar bier en wijn zijn dus voortaan inclusief.”

Om het driejarig bestaan te vieren heeft het restaurant ondernemers uit de regio uitgenodigd. De ideale ligging van het Wereldrestaurant, direct naast de N48 en dichtbij de N340, maakt het restaurant goed bereikbaar. Het is nu ook al mogelijk voor het Kerstarrangement te reserveren.

Wereldrestaurant De Lindenberg

Balkerweg 17A

7731 RX Ommen

(0529) 46 38 98

www.wereldrestaurantdelindenberg.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden