Afbeelding

Thema-avond 'anders omgaan met economie' op 16 november

Algemeen

Een avond die bedoeld is voor iedereen die geïnteresseerd is in 'anders omgaan met economie en zeggenschap'. Namens Breman Installatiegroep vertelt Bernardo Eenkhoorn, op woensdag 16 november, hoe dit bedrijf medezeggenschap in de hele bedrijfsvoering heeft doorgevoerd. De avond is in wijkcentrum Bestevaer aan de Trompstraat 10b en start om 20.30 uur.

Buitensporige bonussen en gouden handdrukken. Ingrijpende reorganisaties om winsten nog verder te vergroten. Ook na de economische crisis zien we dit soort ‘uitwassen’ in het bedrijfsleven nog altijd voorkomen. Dit meestal onder het mom dat het 'nu eenmaal' niet anders kan. Dat het tegendeel waar is, bewijst Breman Installatiegroep uit Genemuiden. In dit succesvolle bedrijf heeft een monteur evenveel zeggenschap als een directeur. Onder het mom van rentmeesterschap streeft het bedrijf niet naar winstmaximalisatie op korte termijn, maar naar winstdeling en een rendabel organisatiemodel mét toekomstperspectief.

Namens dit inspirerende bedrijf doet Bernardo Eenkhoorn op 16 november uit de doeken wat Breman’s geheim is. Een inspirerend voorbeeld van anders omgaan met de economie!

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30