Afbeelding
Eigen foto

Reisgids Ayalla Zion spreekt over Israël

Algemeen

ZWOLLE-ZUID – Ayalla Zion spreekt op maandag 21 november in de Zuiderhof aan de Troelstralaan 25 in Zwolle-Zuid. De reisgids is op uitnodiging van Christenen voor Israël enkele weken in Nederland.

Ze vertelt over het thema ‘Hoe een reis naar Israël je begrip van de Bijbel verrijkt’. Daarnaast laat ze ook veel beelden van het huidige Israël zien. Ayalla is geboren en getogen in de Achterhoek en woont al jaren in Israël. Sinds 1980 is ze een gediplomeerde gids en heeft intussen veel ervaring met toeristen uit allerlei landen, waaronder Nederland. Haar liefde voor het land zit diep. Als gelovige Jodin geeft ze haar visie op Israël. Ze zegt: “Het staat zo duidelijk vermeld in de Bijbel dat het Joodse volk verspreid zou worden over de hele aarde. Nu zien we met onze eigen ogen dat Joden weer terugkeren vanuit alle landen naar hun eigen land Israël. Al hebben vijanden van Israël nog zo hun best gedaan om het land en het volk van de aardbodem te laten verdwijnen, Israël keert terug en heeft een eigen staat. Israël bestáát en is in korte tijd vanuit het niets uitgegroeid tot een modern westers land.”

De lezing begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Tevens is er verkoop van Israël-producten. Tijdens de lezing is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.