Afbeelding

Wijkcentrum Bestevaer houdt 22Q11-weekend

· leestijd 1 minuut Algemeen

WIPSTRIK – Bij wijkcentrum Bestevaer staat het weekend van 26 en 27 november in het teken van het goede doel: Stichting Steun 22Q11. Het begint zaterdagavond met een gezellige dansavond met muziek uit de jaren tachtig en negentig met dj Henri Geerlings en een optreden van Patrick Rijke.

De kaartverkoop is bij wijkcentrum Bestevaer aan de Trompstraat 10b. Kaarten kosten 5 euro voor leden van de wijkvereniging; niet-leden betalen 7,50 euro. ’s Avonds aan de zaal betalen bezoekers 10 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: Stichting Steun 22Q11.

Op zondag 27 november is er om 11.00 uur een (single) darttoernooi. De zaal is open om 10.00 uur. Inschrijven kan tot 10.30 uur en het toernooi begint om 11.00 uur. Deelname kost 7,50 euro en ook daarvan gaat een deel naar het goede doel.

Als laatste is er zondagavond een bingo. Deze begint om 19.30 uur en de zaal is open om 18.30 uur. Naast de hoofdprijs zijn er meer prijzen te winnen . Een deel van de kaartverkoop gaat ook hier naar het goede doel.

Het 22Q11 Delete Syndroom is een aangeboren afwijking die evenveel bij jongens als bij meisjes voorkomt. Kinderen met het syndroom zijn vaak erg kwetsbaar. Sommige kinderen overlijden al snel na de geboorte vanwege de ernstige en soms niet te opereren aangeboren hartproblemen of aan onhandelbare infecties. De aandoening is betrekkelijk onbekend en daarom wil het wijkcentrum het onder de aandacht brengen. Kijk voor meer informatie op www.steun22q11.nl.