Afbeelding

de Zwolse Carnavalsbeurs 2017

Cultuur

Ook dit carnavalsseizoen wordt weer de Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in de Nieuwe Bierton en wel op 22 januari 2017.
De bedoeling is om weer een leuke, gezellige beurs neer te zetten voor iedereen die wat met Carnaval heeft. Van, voor en door Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers, en hobbyisten.
Je kunt als deelnemer aan de beurs één of meerdere tafels/staplekken huren
1 tafel/staplek 20 Euro per stuk, inclusief 10 consumptiemunten
2 tafels/staplekken 30 euro, inclusief 15 consumptiemunten
3 tafels/staplekken 40 euro, inclusief 20 consumptiemunten
De opbrengst van de spullen die je verkoopt zijn allemaal voor je EIGEN KAS. Als het even kan moet het natuurlijk wel iets met Carnaval te maken hebben.
Ook wordt er geen entree gevraagd, de toegang voor bezoekers is ook GRATIS!
Omdat iedereen ook individueel aan de beurs kan deelnemen, vragen we jullie ook om dit bericht te delen met al jullie leden.
Informatie over de beurs kun je vinden via: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via het dit emailadres.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 23 apr, 08:18
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16