Regio Zwolle Volleybal kan niet stunten in bekertoernooi

ZWOLLE - Regio Zwolle Volleybal heeft niet kunnen stunten in het nationale bekertoernooi. De Zwolse vrouwenformatie verloor zaterdagavond in de achtste finales kansloos op bezoek bij Springendal-Set Up '65.

Met de setstanden 25-12, 25-20 en 25-18 werd Zwolle op een duidelijke 3-0 nederlaag getrakteerd tegen de nummer drie van de eredivisie. Set Up '65 gaf vanaf de start meteen gas en liet de Zwolse bezoekers voelen dat er in Ootmarsum niets te halen viel voor de nummer zeven van de eredivisie. In de derde set profiteerde Zwolle van concentratieverlies bij de thuisploeg en nam het een aantal punten voorsprong, maar die voorsprong verdween als sneeuw voor de zon toen Set Up '65 het juiste ritme weer had gevonden.

Woensdag speelt Regio Zwolle thuis in de competitie tegen Coolen-Alterno, een directe concurrent in de strijd om de play-offs (top zes). Beide ploegen hebben tien punten na negen duels, en staan gedeeld zesde. De wedstrijd begint om 20.00 uur in het Landstede Sportcentrum.

Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 20 uur geleden
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 21 uur geleden
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 22 uur geleden