Afbeelding
Hylke Thiry

Grote finale met de ‘Generation Classics Party’ Christmas White Edition!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Het voelt als een “Grande Finale”, het jaar afsluiten met een swingend feest! Samen met vrienden, collega’s of gewoon met een spannende date in een exclusieve ambiance feestend en dansend het jaar afsluiten.

Christmas

Op zaterdag 17 december 2016, partytime 20.30 uur, is er de Christmas White editie van de Generation Classics Party, het leukste en meest swingende discofeest van Zwolle en omgeving. Een discofeest in de sfeer van Kerst met als kledingadvies “a touch of pink & gold”. Kleuren die garant staan voor een heel speciale sfeer zeker in combinatie met het wit en groen van de Kerst. Wil je een beetje hulp bij je styling, dat kan, laat je stylen in de speciale stylinghoek. De Christmas White Edition is een feest waar je heen gaat puur voor de gezelligheid, voor de ongedwongen sfeer met leuke mensen, de beste dansmuziek en top DJ’s. Ouderwets sjansen en dansen!

Cocktails

De Christmas White Edition wordt gehouden in het IJsseldelta Center bij het PEC Zwolle stadion. Deze super mooie locatie, met verschillende zalen en met een VIP-lounge zijn, is in kerstsfeer gedoopt. Naast de grote zaal is er een 80-er jaren zaal en –bar, de jaren van onder andere Madonna en George Michael. Weet je nog: Last Christmas met die zoete videoclip? Vier DJ’s nemen je mee naar die goede oude tijd en draaien de lekkerste hits. Goed voor een onvergetelijke avond boordevol classic hits uit de 70’s, 80’s en 90’s. Er zijn twee dance-area’s met verlichte dansvloer. Nieuw is de speciale koffiebar. Je drinkt er geen koffie, maar cocktails op basis van koude espresso. Uniek en heel lekker! Ook voor andere cocktails kun je aan de speciale cocktailbar terecht.

Arrangementen

Vier de afsluiting van het jaar bij de Christmas White Edition van de Generation Classics Party. Zaterdag 17 december 2016, partytime vanaf 20.30 uur. Een mooie gelegenheid ook voor ondernemers om met het personeel het jaar af te sluiten. Voor bedrijven, personeelsverenigingen of andere groepen zijn er (VIP)arrangementen beschikbaar. Meer informatie hierover via info@generationclassicsparty.nl. Let’s party!

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden