WVF
WVF Pedro Sluiter

Jo van Marle-toernooi verkast naar Landstede Sportcentrum

Sport

ZWOLLE - Op 29 en 30 december aanstaande organiseert de Zwolsche Voetbal Federatie voor de 27ste keer het Jo van Marle-zaalvoetbaltoernooi. De organisatie meldt dat de meeste Zwolse clubs hebben aangegeven de traditie te willen voortzetten en aan het toernooi deel te nemen.

Het Landstede Sportcentrum is dit jaar voor het eerst gastheer van het traditionele onderonsje tussen de Zwolse veldvoetbalclubs. Dat maakt een upgrade van het toernooi mogelijk, met meer ruimte voor toeschuwers en een groter randprogramma (een professionele zaalvoetbalshow, elke dag een aftergame-party). Kortom: een traditioneel toernooi in nieuw jasje. Naast een voetbaltoernooi was en is het ook een ontmoetingsplaats voor Zwolse voetballiefhebbers. De loting voor het toernooi is op 14 december.

Waar het toernooi jarenlang een hartelijk welkom vond in de WRZV-hallen, hebben de clubs besloten om dit jaar te verhuizen naar het Landstede Sportcentrum, waar ruimte is voor meer toeschouwers. Aan de andere kant is de WRZV-hallen op 28 en 29 december het decor van de eerste IJssel Cup, een regionaal toernooi opgezet door Freddy Eikelboom van de WRZV-zaalvoetbalvereniging. Het wordt interessant om te zien hoe de twee zaalvoetbaltoernooien zich tot elkaar gaan verhouden.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden