Afbeelding

Terugkijken en vooruitkijken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Terugkijken, daar zijn wij – Els en Marjanne Staal - in ons dagelijks werk als uitvaartverzorgsters dagelijks mee bezig. Samen met de families waar wij het afscheid van een geliefde voor mogen verzorgen.

Afgelopen zaterdag hebben we een aantal van die families weer mogen ontmoeten op de jaarlijkse lichtjestocht Herdenken Belicht. Dat zijn altijd weer bijzondere momenten voor ons. Wij kijken in dit jaar ook terug naar de 12,5 jaar dat ons bedrijf bestaat. We zijn blij met het vertrouwen dat families in al die jaren in ons hebben gehad. Het vertrouwen dat het leven van hun geliefde overledene op een mooie en persoonlijke manier door ons werd vormgegeven, zodat zij nu kunnen terugkijken op een mooi en goed afscheid. Een afscheid waar zij, ondanks alle verdriet, weer mee verder kunnen.

Zorgzaam en Zorgvuldig is de manier waarop wij als zussen samenwerken. En zorgzaam en zorgvuldig zijn wij dan ook in elk facet van de uitvaart. Of het nou gaat om hoe wij de overledene verzorgen en kleden, het schrijven en houden van een levensverhaal, de aankleding van de condoleancetafels bij de uitvaart of onze begeleiding in de dagen voor en na de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk elke stap bij het afscheid nemen is en hoe belangrijk het is om hierin heel zorgvuldig te werk te gaan. Het is fijn dat al veel families dit hebben mogen ervaren en het is elke keer weer bijzonder als we samen met de familie, tijdens het nagesprek, terugkijken op de uitvaart en we dan ook vaak horen waarin we door hen worden gewaardeerd. Een aantal van die reacties staat op www.marjannestaal.nl op de pagina ‘Reacties’.

“Wij kijken terug maar we kijken ook vooruit naar de komende jaren. En wij hopen samen dit mooie en prachtige werk de komende jaren voor u te mogen blijven doen. Met hart en ziel, zorgzaam en zorgvuldig”, besluiten de zussen.

Els en Marjanne Staal

Marjanne Staal Uitvaartverzorging

06-109 669 39

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30