Afbeelding
Erik-Jan Berends

Erotiekwinkel Le Femme sluit het jaar in stijl af

Partnerbijdrages

Een nieuw merk party/uitgaanskleding en een erotische bingo op 16 december onder leiding van beautyexpert El Tjabo. Stijlvolle erotiekwinkel Le Femme aan de Thomas a Kempisstraat weet haar klanten aan het einde van het jaar nog even te prikkelen.

Priscilla van Limbeek is blij dat ze als enige winkel in Zwolle nog voor de Kerst het merk Patrice Catanzaro kan gaan presenteren. “Op het eerste oog zie je bijvoorbeeld een stijlvolle jurk. Maar als je beter kijkt, zie je elementen die de zinnen prikkelen.” Dat gebeurt ongetwijfeld ook bij de erotische bingo, waarover meer is te lezen op haar Facebookpagina www.facebook.com/LefemmeZwolle.

Maar het aanbod van Le Femme is uiteraard veel groter. Zo is de lingerie volgens de eigenaresse net iets spannender dan elders. “We hebben voor de dames aanbod van cup A tot en met G. Passen is mogelijk in de paskamers. Ik neem ook ruim de tijd om ze goed te adviseren. Bovendien sta ik persoonlijk achter elk product dat hier wordt verkocht.”

Klanten kunnen ook artikelen bestellen op de site en die desgewenst thuisbezorgd krijgen of in de winkel ophalen. Le Femme is tot 20.00 uur 's avonds geopend, op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Le Femme

Thomas a Kempisstraat 30

8021 BC Zwolle

(038) 851 94 58

www.lefemme.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 7 uur geleden