Afbeelding

Peggy Got Married bij Muziek Bij De Buren

Cultuur

Op zondag 11 december a.s. kunt u voor de 2e keer genieten van gratis huiskamerconcerten in Zwolle tijdens Muziek Bij De Buren. Maar liefst 57 Zwolse huiskamers zijn van 13.00 tot 17.45 uur een podium voor artiesten van Zwolse herkomst.
Ook Peggy Got Married laat dan van zich horen. Peggy Got Married is de naam van de band die eerder bekend stond als After Peggy. De wijziging van de naam heeft alles te maken met een wijziging in de bezetting van de band.
Peggy Got Married staat garant voor lekker in het gehoor liggende pop- en rocknummers waarbij covers (o.a. Herman Brood, Gavin Degraw, Common Linnets) worden afgewisseld met eigen werk.
De band, bestaande uit Ewout Kroes (leading vocals), Jan Derk Harmens (basgitaar), Simon van der Meijden (gitaar en backing vocals), Dirck Kroes (drums), Petra van Gemert (backing vocals) en Sandy Pot (backing vocals), is op 11 december te zien en te horen in de huiskamer van Sebastiaan en Jolien aan de Eendrachtstraat 65 om 13.00 uur, 14.45 uur en 16.00 uur
Voor meer informatie over Muziek Bij De Buren http://zwolle.muziekbijdeburen.nl/

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen gisteren
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09