2014: de eerste editie voor vrouwen
2014: de eerste editie voor vrouwen Pedro Sluiter (archief)

Jopie van Kilsdonk-toernooi alweer op weg naar maximale bezetting

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Zaalvoetbalteams uit de regio strijden op zaterdag 7 januari weer om de Jopie van Kilsdonk-wisselbekers. Het is alweer de 39ste editie van het zaalvoetbaltoernooi voor mannen en de derde voor vrouwen.

Het Jopie van Kilsdonk-toernooi wordt wederom georganiseerd door de WRZV-zaalvoetbalvereniging en vindt plaats in de WRZV-hallen.

“De WRZV-zaalvoetbalcompetitie groeit en groeit. Dit seizoen zijn er liefst 74 teams actief in competitieverband op maandag en woensdag. Volgend seizoen willen we groeien naar 80 teams in acht klassen. Het Jopie van Kilsdonk-toernooi wordt een beetje gezien als een soort van 'toetje' en tevens een leuk begin van het kalenderjaar. Vorig jaar hebben liefst vierentwintig herenteams en vijf damesteams meegedaan. Dit is echt het maximum. Ook deze editie streven we naar het maximale aantal teams en gezien het aantal aanmeldingen dat we nu al hebben, gaat dit zeker lukken. Het Jopie van Kilsdonk-toernooi zal net als voorgaande jaren een gezellig familiefeest worden, met overdag voetbal en 's avonds tijd voor gezelligheid met een hapje en een drankje", aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van zaalvoetbalvereniging WRZV.

Zowel competitieteams als andere teams kunnen zich inschrijven. Uiteraard heeft de WRZV- zaalvoetbalvereniging sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel. De winnaar van het Fair Play- klassement wordt natuurlijk beloond met een sportiviteitsprijs.

Het toernooi begint zaterdag 7 januari rond 9:00 uur en de prijsuitreiking is om circa 18:00 uur. De avond wordt op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten en de toegang is gratis.

De deelnamekosten bedragen € 75, - per team. Inschrijven is vanaf nu mogelijk door een inschrijfformulier af te halen in de WRZV-hallen. U kunt natuurlijk ook een digitale versie aanvragen door een mail te sturen naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met organisator Freddy Eikelboom (06-19365390).

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30