Afbeelding
Prof. Dr. Erik Scherder

Inspiratiebijeenkomst ‘Ouderen in beweging’ met Prof. Dr. Erik Scherder

Algemeen

Dinsdagmiddag 13 december is er een inspiratiebijeenkomst ‘Ouderen in beweging’ in sport- en ontmoetingscentrum 'Het Anker’ in Westenholte. Speciale gastspreker is Prof. Dr. Erik Scherder.

De bijeenkomst is bedoeld voor senioren, vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en sportbestuurders uit Zwolle. Tijdens de bijeenkomst staat het belang van beweegstimulering van ouderen centraal. We gaan elkaar inspireren aan de hand van lezingen en mooie voorbeelden uit Zwolle. Dus mis het niet!

Wanneer en waar

  • Wanneer: dinsdagmiddag 13 december 13:45 – 18:00 uur
  • Waar: sport- en ontmoetingscentrum ‘Het Anker’, Voorsterweg 36 in Zwolle

Aanmelden
Er is plaats voor maximaal 300 deelnemers en er zijn al veel aanmeldingen. Wilt u er bij zijn, wees dan snel, want vol = vol. Aanmelden kan tot 10 december via zwollegezondestad@ggdijsselland.nl. Hebt u geen e-mail, dan kunt u zich telefonisch aanmelden door te bellen naar GGD IJsselland: 038 – 428 14 28.

Zwolle Gezonde Stad
De bijeenkomst wordt georganiseerd door Zwolle Gezonde Stad: een aanpak die zich richt op een gezonde leefstijl voor alle inwoners van Zwolle. Aan Zwolle Gezonde Stad nemen verschillende publieke en private partijen deel.