Afbeelding

Synergie

Cultuur

Theater initiatief Zwolle heeft, in samenwerking met kunstenaar Egbert Modderman en onder regie van Gertrude Brijder, een bijzonder theaterstuk met schilderijen ten tonele gebracht: “Synergie”.

Enkele spelers van TIZ hebben, voor enkele schilderijen die Egbert gemaakt heeft en die gediend hebben in dit bijzondere theaterstuk, model gestaan. Dat maakt het stuk uitzonderlijk.

De gezamenlijke productie heeft eerder dit jaar plaats gevonden in Galerie het Langhuis aan de Goudsteeg te Zwolle. Ook zijn er meerdere optredens geweest in de Martinikerk te Groningen tijdens een tentoonstelling van Egbert van tien van deze schilderijen.

Op 16 december dit jaar is er een volgende voorstelling in huize Arcana, Ankummerdijk 6, 7722XJ te Dalfsen . In deze presentatie zal het stuk 2 x worden opgevoerd. Tussen de beide voorstellingen zal Gerard Zuyderhoff vertellen over het werk van Egbert die er vanwege verblijf in het buitenland niet bij kan zijn. Ook zal Alex Manassen vertellen over zijn werkwijze bij het creëren van de muziek voor deze productie.

Wilt u deze bijzondere voorstelling ook graag bijwonen? Kijk op www.tiz.nu voor informatie en reserveer kaarten via info@tiz.nu. Het aantal plaatsen is beperkt!

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11