Afbeelding

GroenRijk Hattem weer in de kerstsfeer

Partnerbijdrages

Kerst komt er weer aan. Klanten zitten bij GroenRijk Hattem helemaal goed als het gaat om het uitzoeken van een mooie kerstboom voor deze decembermaand.

“De kerstbomen die wij verkopen zijn van onze eigen kwekers. Hierdoor kunnen wij onze lage prijs en uitstekende kwaliteit waarborgen. Om te zorgen voor een gemakkelijk en schoon transport pakken wij de kerstboom ook nog gratis voor u in. Als u geen tijd hebt of niet de ruimte in uw vervoersmiddel hebt om de kerstboom te vervoeren, wordt deze gratis bij u geleverd vanaf een minimaal bedrag van 20 euro”, meldt GroenRijk Hattem.

“Als finishing touch heeft GroenRijk de mooiste kerstbakjes die gemaakt worden door ons personeel. U kunt ook een kerstbakje naar eigen keuze speciaal laten maken door een van onze medewerkers. Bij GroenRijk kunt u ook terecht voor veel natuurlijke materialen die u kunt gebruiken om zelf een kerstbakje te maken.”

Ook staat de oliebollenkraam van H&H net als ieder jaar - dit jaar op zaterdag 17 en zaterdag 24 december - er weer. In de koffiecorner kunnen klanten genieten van de oliebollen en terwijl ze dat doen, kunnen ze een kop koffie of thee erbij bestellen voor maar 1 euro extra.

GroenRijk Hattem

Zuiderzeestraatweg 21A

8051 SL Hattem

(038) 444 37 48

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 7 uur geleden