Afbeelding
Pedro Sluiter

Jumbo en Zwolse Theaters reiken prijzen uit van kleurplaatactie Notenkraker on Ice

Algemeen

ZWOLLE - Bij vijf Jumbo supermarkten in Zwolle waren tussen 1 en 30 november kleurplaten verkrijgbaar van de Notenkraker on Ice. Kinderen konden ze inkleuren en daarmee maakten ze kans op mooie prijzen.

De vijf winnaars van de eerste prijs mogen tijdens de kerstdagen met drie anderen naar de voorstelling Notenkraker on Ice in Theater de Spiegel. De winnaars van de tweede en de derde prijs ontvangen respectievelijk een speelgoedcadeaubon van 100 en 50 euro.

De volgende jongens en meisjes hebben de eerste prijs gewonnen: Annejort Heijne, Sophie Nap, Ella Boontje, Emma Otten en Eva Thole. De tweede prijs was er voor Sem de Vries, Lynn Verhoeven, Kevin Boeve, Anna van de Ruit en Kayla van den Bosch. De derde prijs ging naar Isra Alam, Elia Brinkman, Mirthe Boerman, Anna Hayes en Améli Oostland. Woensdag zijn de prijzen bij schouwburg Odeon uitgereikt.

Tijdens de kerstdagen speelt in Theater de Spiegel een bijzondere voorstelling met een échte ijsvloer. Nog nooit is er op het podium, in een bak van zestien vierkante meter, vijf ton ijs neergelegd om dertig dansers en kunstijsschaatsers hun show te laten opvoeren. Volgens het theater een ‘must see’ voor iedere liefhebber van musical, spektakel, show, dansers op het ijs en special effects. Kijk voor meer informatie over de Notenkraker on Ice op www.zwolsetheaters.nl. De voorstellingen vinden plaats van 23 tot en met 26 december.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding