Afbeelding
Presstigieux

HEMA ZWOLLE BRENGT KERSTWENSEN IN VERVULLING

donderdag 15 december 2016 0:00

Vanaf deze week geeft HEMA aan de Diezerstraat in Zwolle haar bezoekers de kans om een kerstwens voor iemand die hen lief is uit te laten komen. Door het ophangen van een kerstwens in de speciale kerstwensboom speelt het warenhuis in op de gulle gedachtegang van Overijsselaars, want maar liefst 87 procent van hen wil graag anderen helpen zijn of haar kerstwens uit te laten komen. Met de kerstwensboom laat HEMA zien hoe eenvoudig het kan zijn om de wensen van anderen uit te laten komen. Meer informatie vind je via hema.nl/kerstkadofabriek.

Details

Wanneer: tot en met 24 december 2016

Locatie: HEMA Diezerstraat

Adres: Diezerstraat 11, 8011 RA, Zwolle

Deelname: gratis

Elke week wordt er een winnaar uitgekozen en laat HEMA aan de Diezerstraat in Zwolle een wens uitkomen. Wie de komende weken geen kans ziet om HEMA te bezoeken, kan ook een kerstwens opgeven via hema.nl/kerstkadofabriek. Ook op deze manier kan iedereen zijn of haar oma, buurman, vriend of ouders op een bijzondere manier rond Kerst verrassen. De kerstwensboom van HEMA is een onderdeel van de kerstkadofabriek.

Overijsselaars: liever mooi gebaar dan een kerstkado

HEMA denkt dat veel Overijsselaars een kerstwens voor een ander zullen ophangen in de boom in het filiaal aan de Diezerstraat. Men blijkt in deze omgeving namelijk zeer onbaatzuchtig; 80 procent van de inwoners uit Overijssel geeft bijvoorbeeld liever een kerstkado dan dat ze die krijgen. Al vinden ze het uitzoeken van een passend kerstkado stiekem wel weer een gedoe (41%). De oplossing ligt voor de hand: 94 procent van de Overijsselaars vindt een mooi gebaar belangrijker dan een kerstkado, zo blijkt uit het kerstonderzoek van HEMA onder ruim 1.000 respondenten.