Afbeelding

Kerst in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op zaterdag 24 december wordt inkopen doen in Stadshagen een uitje voor jong en oud. We maken het winkelcentrum die dag namelijk extra gezellig, sprookjesachtig en sfeervol.

Om 10.00u beginnen we meteen met een sfeervol optreden van het kinderkoor van basisschool De Wendakker. Zij treden op uit naam van park De Stadshoeve. De hele dag hebben we koninklijk bezoek van twee charmante ijsprinsessen. En van 12.00u tot 16.00u is hun vrolijke en grappige vriendje de levende sneeuwpop er ook bij. De hele dag rijdt het Stadshagentreintje rondjes om het winkelcentrum met de kerstman als machinist (halte in de Wade). In de Partou Kerstkidstent zitten de dames weer klaar. De kleintjes kunnen hier samen knutselen of zich laten schminken terwijl de ouders even rustig boodschappen doen.

Ga lekker zitten in de kersttent en geniet van gratis warme glühwein, chocolademelk of snert. Ondertussen zingen de lieftallige ijsprinsessen sfeervolle kerstliedjes of maken ze een praatje met bezoekers. En om 10.30u en 14.30u kun je in de tent genieten van een theatraal en interactief kerstverhaal. En als de ijsprinsessen even niet aan het optreden zijn, kun je even met hen en de levende sneeuwpop kletsen, dollen en op de foto.

De schoolambassadeurs van Park De Stadshoeve zijn op vrijdag 23 en zaterdag 24 december in het winkelcentrum aanwezig met een stand. Hier verkopen ze lekkernijen voor de kerst en exclusieve kerstballen. De volledige opbrengst hiervan gaat naar De Stadshoeve. Ook brengen ze dieren mee en kun je meedoen aan een wedstrijd.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden