Afbeelding

Theatersportgroep PeperDus houdt open lesavond

Algemeen

ZWOLLE - De Zwolse theatersportgroep PeperDus houdt op 24 januari om 20.15 uur een open lesavond.

Theatersport is improvisatietheater. Ter plekke wordt bedacht wat er gespeeld gaat worden aan de hand van vaststaande games en spelvormen. Denk hierbij aan de populaire televisieprogramma’s De Lama’s en De Alpaca’s.

PeperDus is een enthousiaste en gezellige groep theatersporters die wekelijks traint op dinsdagavond. De lessen worden deels gegeven door professionele docenten die zich richten op verschillende thema’s. Spelplezier staat hierbij voorop, maar daarnaast is er ook veel aandacht voor verbetering van de spelvaardigheden en de onderlinge samenwerking van spelers. PeperDus heeft ruimte voor enkele nieuwe leden. Ervaring is fijn, maar passie voor theatersport en durf om te improviseren is belangrijker als ook de wederzijdse klik.

Deelnemers aan de open lesavond kunnen meedoen en ervaren of theatersport bij ze past. De open lesavond is gratis toegankelijk en wordt gehouden op de vaste trainingslocatie, de gymzaal van basisschool het Mozaïek in Assendorp (ingang door het hek aan de Zonnebloemstraat). Wie wil meedoen, moet zich vooraf wel even per e-mail aanmelden: info@peperdus.nl.