Afbeelding

Assendorp viert Nieuwjaar met Roy P-Cat and the V8 Daddies

· leestijd 1 minuut Algemeen

ASSENDORP - Assendorp begint het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsfeest op vrijdag 6 januari met live Roy P-Cat and the V8 Daddies, gevolgd door dj Marc.

Stichting Assendorper Zaken en wijkcentrum De Enk nodigen alle Assendorpers en alle andere geïnteresseerden uit om op vrijdag 6 januari met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

Roy P-Cat and the V8 Daddies is een vijfmans formatie die is ontstaan uit een voorliefde voor Oldskool Rock ’n’ Roll, Rhythm & Blues, Rockabilly en Jump. Mix al die rootsvormen in een cocktailglas en je krijgt: Garage Swing. De energieke concerten van de band vallen op doordat de muzikanten niet persé op een hoog volume spelen, maar puur, rauw, echt en eerlijk zoals het ooit bedoeld is. De ‘Daddies’ hebben hun sporen reeds verdiend in bands als the Rumble Cats, the Massapequa outlaws, Tequila Wankers, the Prodigal Sons, Erwin Nijhoff, Martin Korthuis band en Harvest.

Roy P-Cat and the V8 Daddies laten zich vangen onder de noemer Garage Swing in de stijl van grootheden als Big Joe Turner, T-Bone Walker, Wynonie Harris. Honkende saxen, loeidiepe beats, honkytonk keys, double bass en een vuige gitaar. De formatie speelt uit het leven gegrepen klassiekers, aangevuld met eigen composities en bestaat uit zanger en gitarist Roy Piket, contrabassist Jeroen van Halem, pianist Elco Stalknecht, drummer Willem de Jongh en tenor- en baritonsaxofonist Willem Alink.

Na dit spetterende optreden kunnen bezoekers verder genieten van een lekkere swingavond met dj Marc, die zijn sporen verdient als dj bij diverse dance-events en in de stad bij onder meer Café Koos. Assendorpers kennen hem als dj op Koningsdag. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in De Enk. De band begint tussen 20.30 en 21.00 uur te spelen. De entree is gratis.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59