Afbeelding

Wolkyshop opent haar deuren in de Diezerstraat

Partnerbijdrages

Wolkyshop is al sinds 1998 in Zwolle aanwezig en is vanaf 8 september gevestigd aan de Diezerstaat 96. Met deze verhuizing is de Wolkyshop voor een nog groter publiek zichtbaar, om zo nog meer mensen kennis te laten maken met het van origine Zwolse schoenenmerk Wolky.


De kenners van het merk weten al dat Wolky schoenen de perfecte pasvorm en heerlijk loopcomfort hebben. Als je een keer Wolky’s hebt gehad, wil je nooit meer wat anders.

Wolky: “Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen: Voeten houden van Wolky. Comfort is het uitgangspunt. Met een anatomisch gevormd voetbed en een doordacht ontwerp van leest en pasvorm, maar ook volop aandacht voor styling en kleur, een afgewogen materiaalkeuze en een gedegen afwerking. Ook hooggehakte modellen zijn zo gemaakt dat er niet aan loopcomfort wordt ingeboet. Bijna alle damesmodellen gaan tot en met maat 43 of zelfs 44, ook voor mensen met een brede voet zijn er Wolky schoenen.”

Wolkyshop heeft ook een webshop: www.wolkyshop.com.

Wolkyshop
Diezerstraat 96

Bovenstaand artikel is doorgeplaatst uit het Zakelijk Jaaroverzicht van De Swollenaer van 2 januari 2017.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 21 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden