Afbeelding

Koops Bedden houdt Winter Sale

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Koops Bedden in Wezep is de eindejaarsuitverkoop weer van start gegaan. Er wordt ruimte gemaakt voor de nieuwe voorjaarscollectie, waardoor veel showroommodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen het pand zullen verlaten.

Koops Bedden, dat zich sinds een aantal maanden hofleverancier bij Koninklijke beschikking mag noemen, gaat flink uitpakken. “Aangezien wij een zeer grote showroom hebben, is er veel om op te ruimen”, zegt Ente Bosma jr., die samen met zijn vader het koninklijk onderscheiden bedrijf runt. “Zo hebben wij een ruim aanbod in seniorenbedden, deelbare bedden, hoog/laag bedden, kasten, slaapkamers en jong volwassenen bedden. Verder hebben wij meer dan vijftig boxsprings in allerlei uitvoeringen en kleuren in zowel vlak als elektrisch verstelbaar op voorraad. Ook wat betreft matrassen en bodems hebben wij diverse mooie aanbiedingen en showroommodellen liggen die wij sterk hebben afgeprijsd. En de korting kan oplopen tot wel 50 procent.”

Daarnaast heeft Koops Bedden van Tempur, het toonaangevende bedrijf op het gebied van traagschuimmatrassen, een speciale actie tijdens de wintersale: bij aankoop van een Tempur traagschuimmatras krijgen klanten 175 euro korting per matras en bij aankoop van een Tempur bedbodem ook 175 euro per bodem. Bij aankoop van alle Tempur traagschuimkussens is de tweede voor de helft van de prijs. De totale korting kan dus oplopen tot wel 800 euro.

Ook het bekende merk Auping pakt uit tijdens de wintersale. Op de gehele Auping collectie geeft Koops Bedden 15 procent korting. Eveneens zijn er veel aanbiedingen op gebied van bedtextiel bij de beddenspeciaalzaak te vinden.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl