Afbeelding
Pedro Sluiter

39ste Jopie van Kilsdonk-toernooi in WRZV-hallen

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE- In de WRZV-hallen is op 7 januari het 39ste Jopie van Kilsdonk-toernooi. Zaalvoetbalvereniging WRZV heeft 21 teams gestrikt voor het recreatieve zaalvoetbaltoernooi. Voor de vrouwen (foto) is het de derde editie.

“Ik ben blij, dat we ook dit jaar met 21 teams gaan strijden om de Jopie van Kilsdonk Wisselbekers. De animo is deze editie net zo groot als voorgaande jaren en het belooft een lange, maar zeker leuke en attractieve zaalvoetbal dag te worden", aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van zaalvoetbalvereniging WRZV.

Het Jopie van Kilsdonk-toernooi is een jaarlijks terugkerend zaalvoetbalevenement. “Het mooie aan dit toernooi is, dat er zowel heren- als damesteams deelnemen uit Zwolle, maar ook uit de regio. Het deelnemersveld bij de heren heeft een hoog niveau met de aanwezigheid van teams uit de eigen WRZV- zaalvoetbalcompetitie, maar ook daarbuiten. We zien dat vriendengroepen, veldvoetbalteams en zelfs teams buiten de regio zich hebben ingeschreven. En daar doe je het voor”, aldus Eikelboom.

“Het toernooi is een mooie aftrap voor een nieuw zaalvoetbaljaar met veel bekende, maar ook nieuwe zaalvoetbalactiviteiten onder de WRZV-vlag, zoals de jeugdcompetitie, scholencompetitie, jeugdvoetbalacademie, WRZV Zomer Cup, WRZV Olde Zakk’n-zaalvoetbaltoernooi, IJsselcup 2017 en het Zwols Jeugdkampioenschap. Ook staan er andere activiteiten op het programma zoals onder meer de ‘grote WRZV-voetbalquiz’ en het WRZV-dartskoppeltoernooi", besluit Eikelboom.

De WRZV-zaalvoetbalvereniging heeft sportiviteit en Fair Play uiteraard hoog in het vaandel staan. De winnaars van de Fair Play prijs worden beloond met de sportiviteitsprijs.

Het toernooi begint op zaterdag 7 januari om 9:30 uur en de prijsuitreiking is om circa 18:00 uur. Vanaf 16.00 is er muziek en een optreden van Wesley Wolters.