Afbeelding
Pedro Sluiter

Gemeente Zwolle luidt nieuwjaar met trots in

Algemeen

BINNENSTAD - In Theater de Spiegel is maandagavond de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle gehouden. Burgemeester Henk Jan Meijer hield zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak, waarin hij zich erg trots toonde over de stad.

De eerste burger stelde verder onder meer dat Zwolle volgens hem sterker uit de crisis is gekomen. Tevens vroeg hij aandacht voor jongeren die, als ze niet zo'n goede start hebben gehad, het gevoel moeten hebben dat ze er gewoon bij horen. De hele tekst van zijn toespraak staat elders op deze site.

Het theater was al weer snel 'uitverkocht' voor de nieuwjaarsbijeenkomst. De bezoekers kregen na de toespraak van Meijer optredens voorgeschoteld van het Britten Jeugd Strijkorkest, de Fakkelteit en de Karel J. Schepersband. Musici van Zwolse bodem die ook uitstekend kunnen samenwerken, zo bleek.

Na afloop kreeg iedereen uiteraard de gelegenheid om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen onder het genot van een drankje en een hapje. Ook in de foyer zorgde de Karel J Schepersband voor de muzikale omlijsting.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding