Afbeelding
Enrico Kolk

Inloopbijeenkomst over station in Stadshagen

Algemeen

ZWOLLE - Binnenkort begint de aanleg van de treinhalte Zwolle Stadshagen en de onderdoorgang onder het spoor bij de Belvédèrelaan. Gemeente Zwolle en ProRail hebben daarom voor donderdag 12 januari een inloopbijeenkomst georganiseerd over de werkzaamheden.

Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn welkom tussen 17.00 en 20.00 uur in Het Anker aan de Voorsterweg 36. Medewerkers van de gemeente Zwolle, ProRail en aannemers BAM Infra Rail en Van Boekel Zeeland zijn aanwezig om de planning toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Provincie Overijssel, gemeente Zwolle en Kampen en ProRail werken samen aan de verbetering van de Kamperlijn, de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen. In de periode tussen juni en september 2017 wordt deze geheel vernieuwd en voorzien van een bovenleiding, zodat per december 2017 met elektrische treinen gereden kan worden. In januari ontvangen omwonenden in Kampen nadere informatie over de planning van de werkzaamheden in hun omgeving. Meer informatie over het gehele project is te vinden op www.prorail.nl/zwollekampen.